Velkommen her hos Lilleris Hunde Salon

 

Hvem er jeg ?

Mit navn er Heidi, er en moden kvinde på snart et ½ 100 år, jeg bor sammen med min mand og søn i Nykøbing by.

Jeg har 15 år's erfaring med soignering af hunde, plugning, klipning og trimning både med saks, trimmekam og maskine, negle -og poteklip, ansigt og ører, samt bagdelen.

Igennem de 15 år har jeg haft rigtig mange hunde, i vores hjem til klip og trimning, men "kun" på hobbybasis.

Jeg er ikke uddannet hunde frisør, men har en god solid erfaring og dem som er kommet hos mig, har jeg altid fået god feedback fra og de er kommet hos mig, igennem mange år. Det har altid været på hundenes premisser, vi har holdt pauser og leget i vores have.

Vi har selv 3 dværg pudler, Tikki på 14 år, Coco på 12 år og Trille på 10 år.

Jeg lægger stor vægt på, at både din(e) hund(e) og du som ejer, får en god oplevelse og den bedste service i min lille salon.

Kontakt mig på tlf.: 30 230 240

Hvis jeg er optaget og ikke lige tager telefonen, så læg venligst en besked, med navn og tlf.nr. eller send mig en sms eller en mail og jeg kontakter dig/jer hurtigst muligt.

Mail : lillerishundesalon@hotmail.com

Jeg håber vi ses

Med Venlig Hilsen Heidi

Jeg åbnede salonen fredag d. 3 maj i år.

Da jeg har fået en forrygende start, har jeg på nuværende tidspunkt, en ventetid på godt 1½ måned. Så bestil tid til din hund i god tid !

Så Kontakt mig allerede i dag og bestil tid tlf.: 30 230 240

Hvis jeg er optaget i salonen og ikke lige tager telefonen, så læg venligst en besked, med navn og tlf.nr. eller send mig en sms eller en mail og jeg kontakter dig/jer hurtigst muligt.

Mail : lillerishundesalon@hotmail.com