B&Bs Økologiske Hundeshampooer

 

B&Bs økologiske shampooer er drøje og økonomiske i brug. Kan blandes med vand inden brug 1:10 Eller brug en vaskehandske, forbrug dertil af konsentreret shampoo, på størrelse med en 5-er.

250 ml giver som minimum 2 1/2 liter shampoo klar til brug, ved opblanding med vand.

De rene ingredienser og urter bevirker, at shampooen er meget nem, at skylle ud af pelsen.

Alle shampooer udvikler et blødt skum, som gør den nem og behagelig at arbejde med.

Shampoo serien er danskproduceret og udviklet af de professionelle hundefrisører; Ann Bluhme og Gitte Bundgaard, (deraf navnet B&B) som begge gennem 30 år, har beskæftiget sig med pelspleje, til både hverdag og udstilling.

 

Priser på Shampoo, balsam & tilbehør:

100 ml. prøve 49,- kr.

250 ml. 109,- kr.

250 ml. valgfri shampoo & 250 ml. balsam 199,- kr.

500 ml. 179,- kr.

1 liter 269,- kr.

5 liter 849,- kr.

10 liter 1499,- kr.

Pumpe til 5 & 10 liters dunk 69,- kr.

Mixer flaske 35,- kr.

Vaskehandsker 39,- kr.

Lavendel: Shampoo med lavendelolie og den helende Aloe Vera, som er utrolig lækker, at vaske med. Perfekt til, at gøre hundens farver klare og gør hvide hunde HELT hvide. Seriens absolutte "allround" shampoo.

Citrus: Shampoo med citrus. Med citrussens specielle evne til, at holde lugtgener nede. Citrus indeholder store mængder af C vitamin, der genopretter collagenbalancen i hundens hud. Citrusolien efterlader en blank og skinnende pels.

Jojoba: Shampoo med jojoba. Jojobaplanten har igennem tiderne været kendt for sine helende egenskaber. Shampooen er meget effektiv mod skæl og andre hudproblemer. Jojoba shampooen renser hundens hud og pels skånsomt i dybden.

Lemon Balm 2 in 1: Shampoo med citronmelisse. Denne shampoo kan med fordel anvendes til de langhårede racer, hvor man ikke ønsker, at bruge conditioner efterfølgende. Citronmelisse har iøvrigt en bakterie -og svampedræbende effekt, samt en beroligende virkning på huden.

Hvalpeshampoo: Hvalpeshampoo med mandelolie. Hvalpeshampooen er med sine yderst milde og nøje udvalgte og tilpassede ingredienser, både effektiv og skånsom. Giver en lækker luftig og blød pels, som er nem, at rede ud. Velegnet til alle hunde 0-8 mdr. samt katte. Meget velegnet til allergihunde/katte.

Rose Conditioner: Conditioner med rosenolie, afterlader pelsen blød, blank og helt igennem lækker, uden at gøre pelsen tung, samtidig letter den udfrisering af pelsen. Rosenolien efterlader en dejlig mild duft i pelsen.