B&Bs Plejeprodukter

 

Er en Dansk produceret serie. Kaldet Black Pearl.

Nænsom pleje og fremstillet af økologiske råvarer af høj kvalitet.

Mild og effektivt, er nemt at anvende og er allergivenlige.

Fri for kunstige farver og parfumer.

Fri for silikone og parabener.

Fri for farlige tilsætningsstoffer.

Tanglefree - Filtfri: Letter den daglige pelspleje især hos langhårsracer. Særdeles effektiv ved genstridig filt/knuder i pelsen. Forebygger filt, er antistatisk og beskytter pelsen mod udtørring. Er fremstillet af olier og planteekstrakter. Sprayes i pelsen og brug evt. en børste. Kan bruges i tør pels og som før -og efter behandling ved vask. Kan anvendes dagligt. 1/2 l. Pris 189,- kr.

Eye care - Øjenpleje: Øjenpleje, er produktet der fjerner selv de mest genstridige “klatter” fra hundens øjne. Mange racer har problemer med rendende øjne. Det forårsager, ud over misfarvninger, desværre også betændelsestilstande ved øjenomgivelserne. Disse tilstande giver en ubehagelig lugt og er meget generende for hunden i det hele taget. Dette problem fjernes helt, ved regelmæssig anvendelse af produktet. Vejledning : Ved snavs og klatter dryppes direkte på området. Lad det sidde et par minutter inden aftørring. Ved daglig pleje og afrensning, kan anvendes en vatrondel påført nogle dråber. Er ikke beregnet til at skulle dryppes direkte i øjnene. Skulle det ske vil det ikke skade øjnene og svider ikke. Produktet har samme ph-værdi og salt-værdi som hundens øje. ​Indeholder en fin balance af blødgørende og rensende ingredienser. Kun naturlige og økologiske ekstrakter. 100 ml. Pris 135,- kr.

Ear care - Ørepleje: B&B Økologisk Ørepleje, kan anvendes både til pleje af raske ører, for at holde dem rene for voks og snavs, men kan også anvendes til mindre irritationer og gener i ørerne. Vejledning: Omrystes før brug, Væd en vatrondel og rens hele det ydre øre, samt så meget af øregangen som muligt. Kan også bruges som øredråber ved pleje af øret. Brug 1-2 dråber og massér øret for at fordele det.. Kan anvendes efter behov. Midlet er ufarligt for mennesker og dyr og kan anvendes regelmæssigt efter behov som forebyggelse. Ved behandling af gener dog mindst 2 gang om ugen. ​Indholder økologiske olier og urterekstrakter. 100 ml. Pris 135,- kr.